Annusch Applied Art | Arts & Events

Arts & Events

Keramiek workshop

Laat uw medewerkers hun stempel drukken op het bedrijfslogo

Annusch Arts & Events geeft u de mogelijkheid om uw medewerkers op een speelse en verbindende manier creatief samen te laten werken tijdens deze keramiek workshop op een door u gekozen locatie. Gezamenlijk creëren zij een grootschalig keramieken kunstwerk in de vorm van het bedrijfslogo.
Dit kunstwerk kan op een prominente plaats in het bedrijf als blijvende herinnering geplaatst en onthuld worden.

Elke deelnemer maakt zijn eigen kleitegel als onderdeel van het kunstwerk, begeleid door keramiste Johanna Braeunlich. Deze kleitegel wordt door de deelnemer naar eigen inzicht gepersonaliseerd. Dit kan door middel van een handtekening, een paraaf of een vingerafdruk, maar ook een zelfportret of een uitwerking van een vrij gekozen onderwerp geassocieerd met het bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Alle creaties worden na afloop van de workshop samengevoegd tot een fantastisch grootschalig geheel en het kunstwerk wordt in zijn oorspronkelijke en ongebakken toestand gepresenteerd. De onderdelen van het kunstwerk worden vervolgens in het atelier van Annusch Arts & Events afgebakken en geglazuurd. Daarna worden de delen samengevoegd en op een ondergrond bevestigd. Het is mogelijk om tegen een meerprijs het kunstwerk in een vloer (bijvoorbeeld in de vloer van uw
ontvangstruimte) te verwerken.

Twee weken na de workshop kan de officiële onthulling plaatsvinden in het bedrijf, natuurlijk in het bijzijn van de medewerkers, en kan iedereen het fantastische eindresultaat bewonderen – een blijvende herinnering aan het event.

De kosten voor deze unieke workshop inclusief kunstwerk zijn vanaf € 2.000,- exclusief BTW, mede afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden.

U kunt bij Annusch ook terecht voor:
– Vergaderingen in een zeer inspirerende omgeving
– Gepersonaliseerde kunstobjecten in opdracht voor uw relaties of feestelijke momenten
– Unieke kunstobjecten om uw ontvangstruimte te verfraaien, afgestemd op uw smaak

Een bezoek aan het atelier is altijd de moeite waard. U bent van harte welkom!

Annusch Arts & Events

Johanna Braeunlich | Haak 32 (gebouw ‘de Hulk’)  |  1353 AE Almere Haven  |  +31(0)6 11842188
info@annusch.com  |  www.annusch.com

 

EvenementContact 2017 op 9 maart 2017 in AHOY Rotterdam

Gisteren de eerste try-out workshop op de 9ste editie van EvenementContact – de evenementenbeurs voor Informatie, Inspiratie, Innovatie en Interactie. Wat was het voor een feest – de dag vloog voorbij, en vele mensen raakten enthousiast over ons idee – het idee om tijdens bedrijfsevenementen samen met de medewerkers van het bedrijfslogo een gezamenlijk kunstwerk te maken waarin iedereen zich kan vereeuwigen. Door vele helpende handen ontstond gisteren een keramiek kunstwerk voor de organisatoren van de beurs Arjen Lemstra en Joris Bots in vorm van het logo van EvenementContact. Over 2 weken presenteren wij het gebakken en geglazuurd eindresultaat. Nog even geduld dus….

annusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artseneventsannusch-artsenevents